Prima imagine spion cu noul Galaxy S8, inainte de lansare

Miercuri, 01 Martie 2017, ora 16:11
1200 citiri
Prima imagine spion cu noul Galaxy S8, inainte de lansare
Foto: Arhiva Ziare.com

O fotografie cu Samsung Galaxy S8, model care urmeaza sa fie lansat in 29 martie, a ajuns pe Internet. Asa cum se anuntase deja, acest model de smartphone are ecranul marit, pe aproape toata fata telefonului, fara a mai avea dedesubt vreun buton.

Fotografia, prima cu noul model produs de Samsung, a fost preluata de presa de specialitate, dupa ce a fost postata pe Twitter de Evan Blass. Pana acum, acesta s-a dovedit a fi o sursa de incredere in ceea ce priveste informatiile de tip "spion".

Desi Samsung a facut eforturi ca modelul sa fie unul compact, ecranul marit, de tip "infinity", ar putea sa se dovedeasca problematic pentru utilizatori, arata The Independent.

Tendinta aceasta, de a avea ecranul cat fata telefonului, este cel mai important trend de anul acesta si urmeaza sa fie intalnita si la urmatorul model de iPhone.

Modelul produs de Samsung va beneficia de un nou asistent virtual, Bixby, capabil sa vorbeasca in opt limbi.

I think this is what you've been waiting for. pic.twitter.com/FvYfsLOy0R- Evan Blass (@evleaks) March 1, 2017

Samsung isi pune toata nadejdea in acest model, dupa esecul major suferit cu Galaxy Note 7, scos de la vanzare din cauza ca exploda.

Recent, compania a lansat si niste tablete, insa evenimentul nu a avut amploarea dorita, in sensul sperat, din cauza activistilor Greenpeace, care sustin ca, desi Samsung a scos de la vanzare modelul Galaxy Note 7, nu a reciclat cele doua milioane de telefoane rechemate.

La sfarsitul anului trecut, surse apropiate producatorului afirmau ca noul model Samsung ar urma sa aiba semnificativ mai multa memorie interna, aceasta ajungand pana la 256 GB.

Nu doar spatiul de stocare va primi un upgrade, ci si memoria RAM, care va ajunge la 6 GB. ...citeste mai departe despre "Prima imagine spion cu noul Galaxy S8, inainte de lansare" pe Ziare.com

#Galaxy S8 ecran, #Galaxy S8 lansare, #detalii Galaxy S8, #Galaxy S8 memorie, #Galaxy S8 fara buton ecran , #Stiri Internet