Dispozitiv testat in premiera in Romania: Conecteaza televizorul cu telefonul sau tableta

Marti, 03 Martie 2015, ora 13:03
1213 citiri
Dispozitiv testat in premiera in Romania: Conecteaza televizorul cu telefonul sau tableta
Foto: Orange

Romania este prima tara in care grupul Orange testeaza un nou produs pentru serviciile sale de televiziune, anume un stick care conecteaza televizorul la smartphone sau tableta.

Acesta le permite utilizatorilor sa urmareasca pe televizor continutul din aplicatia Orange TV Go, precum si fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tableta, indiferent ca se afla acasa sau in deplasare, folosind dispozitivele mobile pe post de telecomanda.

"Stick-ul Orange TV continua traditia pe care am inceput-o cand am lansat serviciul de televiziune ca unul multi-ecran. Este un produs inovator, care raspunde nevoii iubitorilor de televiziune de a avea libertate totala pentru a urmari continut TV si flexibilitate in alegerea ecranului.

Faptul ca Romania este prima tara a Grupului nostru in care lansam produsul ne onoreaza si demonstreaza inca o data importanta pe care o acordam dezvoltarii continue a serviciului Orange TV", a declarat Julien Ducarroz, Chief ...citeste mai departe despre "Dispozitiv testat in premiera in Romania: Conecteaza televizorul cu telefonul sau tableta" pe Ziare.com

#Orange stick TV smartphone tableta, #stick Orange TV , #Stiri Internet