O privire spre viitor: frigiderul in care te poti uita si cand esti la piata si robotul majordom de mare ajutor

Duminica, 10 Ianuarie 2016, ora 12:43
1047 citiri
O privire spre viitor: frigiderul in care te poti uita si cand esti la piata si robotul majordom de mare ajutor
Foto: Indiegogo

Expozitia Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas ne-a oferit saptamana aceasta ocazia de a arunca o privire asupra felului in care ar putea arata vietile noastre in viitor.

Alaturi de drona care poate transporta oameni, printre atractiile expozitiei s-au aflat robotul-majordom care poate preda yoga, frigiderul inteligent in care te poti uita cand esti la cumparaturi sau toaleta care se curata singura.

Ti-ar placea sa mergi la job cu un mini-elicopter? Prima drona din lume in care poti sa calatoresti (Video)

Samsung a prezentat la CES un frigider inteligent cu ecran urias de 21,5 inci pe usa, care functioneaza cu sistemul de operare Tizen al coreenilor si pe care il poti folosi inclusiv ca pe un televizor, relateaza PC Magazine.

Foto: Samsung

Este insa mult mai ingenios de atat. In interiorul frigiderului exista trei camere foto care pozeaza de fiecare data cand se inchide usa. Pozele pot fi accesate de pe smartphone atunci cand esti la cumparaturi, de exemplu, ...citeste mai departe despre "O privire spre viitor: frigiderul in care te poti uita si cand esti la piata si robotul majordom de mare ajutor" pe Ziare.com

#frigider inteligentm robot majordom, #CES 2016 , #Stiri Internet