Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

O firma din Sibiu va furniza ANCOM o platforma de masurare a calitatii Internetului. Vezi cat costa

O firma din Sibiu va furniza ANCOM o platforma de masurare a calitatii Internetului. Vezi cat costa


Firma Industrial Software Sibiu va furniza autoritatii de reglementare in comunicatii, ANCOM, o platforma informatica destinata masurarii calitatii serviciului de acces la internet, valoarea contractului fiind de 2,4 milioane de lei, cu TVA inclusa.

Prin anuntul de participare, ANCOM a estimat valoarea contractului la 2,7 milioane de lei, cu TVA.

Alaturi de Industrial Software Sibiu, la licitatie s-au mai inscris Holisun SRL Baia Mare si Power Net Consulting SRL Bucuresti.

Cu o durata de 6 luni, contractul presupune furnizarea si implementarea unei platforme informatice pentru masurarea calitatii serviciului de acces la internet, prin livrarea de echipamente hardware si software si prestarea serviciilor aferente, se mentioneaza in anuntul de atribuire publicat pe www.e-licitatie.ro.

Finantarea va fi asigurata din surse proprii ale ANCOM.

Infiintata in 1998, Industrial Software Sibiu este o firma cu capital romanesc care furnizeaza aplicatii software la comanda. Cu afaceri de 11,9 milioane de lei in 2012, actionarii firmei sunt Cristian Ioan Domsa - 95%, Mircea Greavu - 2,5% si Adrian Corabian - 2,5%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1352 ori