Loc rusinos ocupat de Romania in topul conectivitatii la Internet (Grafice)

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 12:14
1235 citiri
Loc rusinos ocupat de Romania in topul conectivitatii la Internet (Grafice)
Foto: Arhiva Ziare.com

Romania se afla pe locul 50 in topul celor mai conectate 78 de tari la mediul online, in ciuda vitezei mari de Internet.

Studiul GfK Connected Consumer Index, remis miercuri Ziare.com, arata ca ne aflam in spatele multor tari din regiune, inclusiv Cehia, Slovenia si Polonia.

In fruntea listei sunt Hong Kong si America de Nord (Statele Unite ale Americii, Canada si Mexic), care se afla de cativa ani pe primele doua pozitii.

In plus, consumatorii din Emiratele Arabe Unite se apropie rapid de plutonul fruntas, sarind de pe locul 8, pe care se aflau in 2015, pe al treilea. Pe pozitia a patra se afla Norvegia, iar pe 5 e Germania.

"Observam unele macro-tendinte in ceea ce priveste gradul de conectivitate in toate tarile. Pentru pietele in plina dezvoltare, in special din Orientul Mijlociu, Africa si Asia-Pacific, tendinta dominanta ramane adoptarea smartphone-urilor. Acesta este principalul dispozitiv - si de multe ori primul - pentru conectarea consumatorilor la servicii de ...citeste mai departe despre "Loc rusinos ocupat de Romania in topul conectivitatii la Internet (Grafice)" pe Ziare.com

#top conectivitate Internet Romania, #conexiune Internet Romania , #Stiri Internet