Jocurile video au succes pe timp de criza

Miercuri, 05 August 2009, ora 12:21
1353 citiri
Jocurile video au succes pe timp de criza

Electronic Arts (EA) a raportat miercuri rezultate peste asteptari pentru primul trimestru fiscal ce s-a incheiat la 30 iunie, datorita vanzarilor bune ale jocului video "The Sims 3" si a reducerii cheltuielilor, relateaza Reuters, transmite NewsIn.

EA a afisat o pierdere neta de 234 milioane dolari, sau 72 centi pe actiune, fata de pierderea de 95 milioane dolari, sau 30 centi pe actiune, inregistrata in perioada similara din 2008.

Excluzand elementele exceptionale, EA a raportat o pierdere de 2 centi pe actiune, rezultat mult mai bun decat estimarile analistilor chestionati de Reuters, care mizau pe pierderi de 12 centi pe actiune.

Veniturile au scazut la 644 milioane dolari.

EA a vandut 3,7 milioane copii ale jocului video "The Sims 3" si 1,8 milioane copii ale jocului "EA Sports Active", acesta din urma destinat consolei Nintendo Wii.

Compania si-a confirmat estimarile financiare pentru anul 2010, privind castiguri excluzand elementele exceptionale de un dolar pe actiune si venituri de 4,3 miliarde dolari.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#jocuri, #video, #criza, #electronic, #arts, #ea , #Stiri Internet