Google Android: cele mai populare aplicatii de business

Miercuri, 15 Februarie 2012, ora 12:35
3337 citiri
Google Android: cele mai populare aplicatii de business

Google a inregistrat aproape opt miliarde de aplicatii pentru telefonul mobil care au fost descarcate pana in prezent din Android Market. Business24 a selectat cele mai populare aplicatii de business, atat din categoria celor platite, cat si din randul celor distribuite gratuit.

Top aplicatii de business platite

1. Documents to go

Documents to go este o aplicatie complexa pentru editarea a diverse fisiere de tip document, precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF si altele. Aplicatia este notata cu 4,3 din cinci puncte, de catre aproape 15.000 de utilizatori.

Aplicatia costa aproximativ 50 de lei.

2. Quickoffice Pro

Quickoffice Pro este o aplicatie folosita pentru editarea fisierelor Microsoft Office. Aplicatia a fost recomandata de cate New York Times sau in cadrul CES 2012, cel mai mare targ de tehnologie din lume. Utilizatorii Android au punctat aplicatia cu nota 4 din 5.

Aplicatia costa aproximativ 50 de lei.

3.TouchDown with Exchange ActiveSync

Aplicatia TouchDown permite utilizatorilor sincronizarea serviciului de e-mail, a contactelor, a calendarului si a sarcinilor. Aplicatia este configurabila si functioneaza cu cele mai populare servicii de e-mail.

Are nota 4,5 din 5.

Aplicatia costa aproximativ 65 de lei.

4. PrinterShare - Mobile Print

Aceasta aplicatie permite printarea documentelor via Wi-Fi sau Bluetooth, fara sa fie nevoie de PC. Aplicatia ofera suport inclusiv pentru serviciul Google Cloud Print, in mod gratuit.

Aplicatia este notata cu 4,3 din 5 puncte posibile.

PrinterShare costa aproximativ 42 de lei.

5. OfficeSuite 5 Professional

Cu ajutorul acestei aplicatii, utilizatorii pot vedea si edita fisiere Microsoft Word, Excel si PowerPoint direct de pe telefonul mobil. Aplicatia poate fi sincronizata cu Google Docs, DropBox si Box, pentru lucrul la distanta.

Utilizatorii Android au notat aceata aplicatie cu nota 4,2 din 5.

Aplicatia costa aproximativ 32 de lei.

Top aplicatii de business gratuite

1. FileManager

FileManger este o aplicatie prin intermediul caruia utilizatorul poate copia sau muta fisiere in telefonul mobil sau de pe telefonul mobil catre PC si invers. Aplicatia are o nota mare, de 4,5 din 5.

2. Documents to go

Documents to go, varianta gratuita, poate fi folosita pentru vizualizarea fisierelor de tip documente dar, spre deosebire de varianta platita, nu permite editarea lor.

Aplicatia are o nota de 4,2 si a fost notata de peste 43.000 de utilizatori.

3. Kingsoft Office

Kingsoft Office este o aplicatie tot pentru documente, care permite vizualizarea mai multor tipuri de fisiere, precum .doc, .docx, .xls sau .ppt. Aplicatia are nota 4,4, fiind notata de catre peste 2.600 de utilizatori Android.

4. Shake - Screen Off

Aceasta aplicatie inlesneste utilizatorilor trecerea telefonului in mod screen off (inchiderea ecranului), prin simpla scuturare a dispozitivului. Aplicatia are nota 2,8.

5. Office Suite 5

Varianta gratuita a acestei aplicatii permite utilizatorilor folosirea tuturor functiilor, ca si in cazul aplicatiei platite, cu singura deosebire ca documentele Google nu pot fi editate.

Aplicatia are nota 4,4.

#android market aplicatii romania, #aplicatii business android, #google aplicatii business , #Stiri Internet