De ce au luau foc telefoanele Galaxy Note7? Samsung a prezentat rezultatul anchetei

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 22:22
1222 citiri
De ce au luau foc telefoanele Galaxy Note7? Samsung a prezentat rezultatul anchetei
Foto: Arhiva Ziare.com

Samsung a anuntat pe scurt concluziile anchetei privind cauza incendierii telefoanelor Galaxy Note7. Contrar ipotezelor inaintate de specialisti independenti, ancheta oficiala pune incendiile si exploziile semnalate la telefoane Galaxy Note7 exclusiv in seama acumulatorilor Li-ion si nu un defect hardware/software la nivelul dispozitivului.

Concluziile anchetei sunt cu atat mai importante in contextul in care zvonuri circulate din surse apropiate companiei conturau planuri pentru repunerea in vanzare a dispozitivelor Note7 deja retrase, ca si produse reconditionate destinate cumparatorilor din piete emergente ca India si Vietnam. Raportul detaliat al anchetei urmeaza sa fie publicat in data de 23 ianuarie.

Tot atunci, liderul diviziei Samsung mobile - Koh Dong-jin - va dezvalui care sunt masurile luate de companie pentru a evita o experienta similara si cu modelul Galaxy S8. Urmand primelor cazuri de ...citeste mai departe despre "De ce au luau foc telefoanele Galaxy Note7? Samsung a prezentat rezultatul anchetei" pe Ziare.com

#Samsung ancheta baterii telefoane, #Samsung ancheta baterii explodate, #Samsung ancheta baterii , #Stiri Internet