De acum poti plati si in Romania fara card sau cash, doar cu telefonul. In ce conditii e posibil?

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 21:21
1001 citiri
De acum poti plati si in Romania fara card sau cash, doar cu telefonul. In ce conditii e posibil?

BT Pay este o alternativa locala pentru Apple Pay. I-a luat aproape patru ani unei banci sa faca asta, dar, in final, e aici. Si nu-i nici pe departe la fel de utila cum ai crede, scriu cei de la Playtech.ro.

De fiecare data cand platesti cash, traiesti putin intr-o epoca apusa. Mergi putin pe strazile din Londra, intra intr-un magazin, intra la metrou. Sunt sanse foarte mari ca prin toate locurile astea sa intri si sa cumperi fara cash si fara card. Poti plati cu Apple Pay. Sau poate Android Pay, exista si asa ceva. Mai exista si Samsung Pay. Totusi, pentru fiecare dintre tehnologiile acestea ai nevoie de-o anumita educatie digitala a cetatenilor, ceea ce la noi cam lipseste.

In fine, nu despre educatie e vorba aici, ci despre un nou serviciu de la o banca locala: BT Pay. Aceasta, in teorie, iti permite sa-ti inregistrezi in aplicatie cardurile si sa pleci de acasa doar cu telefonul (incarcat). Te duci la magazin, scoti telefonul, ceri plata contactless, platesti, pleci. Nu e insa nimic revolutionar aici, ba chiar inca din 2016 Banca Transilvania avea o solutie facuta pentru Electri Castle.

Afla cat te costa daca vrei sa renunti la cash si card si n-ai decat iPhone! ...citeste mai departe despre "De acum poti plati si in Romania fara card sau cash, doar cu telefonul. In ce conditii e posibil?" pe Ziare.com

#plata telefon mobil , #Stiri Internet