Cum vrea Mark Zuckerberg sa-i ajute pe refugiati: Evident, cu Facebook

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 09:18
1183 citiri
Cum vrea Mark Zuckerberg sa-i ajute pe refugiati: Evident, cu Facebook
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Fondatorul retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, si-a anuntat planurile de a aduce reteaua in taberele de refugiati.

Intr-un discurs la United Nations Private Forum, in New York, Zuckerberg a spus ca Facebook va lucra cu Inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati, scrie The Independent.

Zuckerberg a aratat ca accesul la Internet in tabere va creste conectivitatea, ceea ce "poate ajuta refugiatii sa acceseze mai usor sprijin din partea comunitatii caritabile si sa mentina legaturile cu familiile lor". In acelasi timp, insa, datele astfel culese vor fi trimise agentiilor ONU, care la randul lor pot urmari si folosi datele pentru a implementa tintele de dezvoltare.

Atentie la Facebook! Avertismentul venit de la avocatul general european

"Datele ne pot ajuta sa luam decizii mai bune, dar doar daca le interpretam rapid si cu incredere, asa ca vrem sa ajutam ONU sa ia decizii care ...citeste mai departe despre "Cum vrea Mark Zuckerberg sa-i ajute pe refugiati: Evident, cu Facebook" pe Ziare.com

#Mark Zuckerberg tabere refugiati, #Mark Zuckerberg Internet refugiati, #Mark Zuckerberg Facebook refugiati , #Stiri Internet