Ceasurile inteligente: De la noua revolutie in industria IT, la moarte (aproape) sigura

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 09:15
981 citiri
Ceasurile inteligente: De la noua revolutie in industria IT, la moarte (aproape) sigura
Foto: Apple

In urma cu trei ani, ceasurile inteligente pareau ca au toate sansele sa reprezinte urmatoarea revolutie in industria IT. Insa iata ca suntem in 2016 si asta nu s-a intamplat.

Smartwatch-urile ar fi trebuit sa fie o noua platforma pentru aplicatii si social media, iar multi producatori promiteau ca utilizatorii nu vor mai fi nevoiti sa umble tot timpul cu telefoanele dupa ei.

Ba mai mult, intrarea in aceasta piata a unor nume mari, precum Samsung si Apple, a dat semnale ca ceasurile inteligente vor castiga rapid in popularitate. Dar nimic din toate astea nu s-a intamplat.

Intr-un editorial publicat de Business Insider, jurnalistul Steve Kovach arata ca producatorii de astfel de dispozitive au capitulat prea repede, pe fondul unei piete volatile.

Utilizatorii s-au aratat incantati la inceput, insa au fost dezamagiti ca nu au gasit exact ce au cautat la astfel de produse, asa ca multi au renuntat de tot la ideea de a mai investi vreodata intr-un ceas inteligent.

Saptamana ...citeste mai departe despre "Ceasurile inteligente: De la noua revolutie in industria IT, la moarte (aproape) sigura" pe Ziare.com

#ceasuri inteligente analiza , #Stiri Internet