Avertisment de la SRI: Atacurile pe Internet sunt in crestere in Romania

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 19:57
794 citiri

Directorul adjunct al Centrului National CYBERINT din cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI), Gabriel Mazilu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca "in fiecare an, nivelul amenintarii cibernetice creste".

"Recunoastem public, in conferintele de presa, da, nivelul amenintarii cibernetice a crescut de la an la an, incepand din 2008, anul in care am inceput in mod institutional sa evaluam nivelul amenintarii cibernetice, an in care a fost constituit Centrul National CYBERINT in interiorul SRI. Practic, constatam ca, in fiecare an, nivelul amenintarii cibernetice creste. Aceasta crestere este una semnificativa si calitativa", a explicat Gabriel Mazilu, care a participat joi, la Sibiu, la Congresul International "Cybersecurity in Romania - platforma de dialog public-privat", unde au fost prezenti specialisti din 20 de tari.

Seful SRI, intalnire cu directorii CIA si FBI - ce riscuri de securitate reprezinta imigrantii

El a fost intrebat si daca statutul Romaniei de ...citeste mai departe despre "Avertisment de la SRI: Atacurile pe Internet sunt in crestere in Romania" pe Ziare.com

#atacuri hackeri Romania, #atacuri cibernetice Romania , #Stiri Internet