Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agenda Digitala 2014-2020: Politici europene privind sectorul IT&C

Agenda Digitala 2014-2020: Politici europene privind sectorul IT&C
Conferinta Agenda Digitala 2014-2020 - Politici europene privind sectorul IT&C va avea loc pe 28 octombrie, la Bucuresti si se constituie ca o platforma de dezbatere, networking si cooperare intre institutiile, autoritatile de stat si companiile furnizoare de servicii, solutii, aplicatii si echipamente IT&C.

Evenimentul este dedicat programelor care urmeaza sa fie finantate din fonduri europene, conform Strategiei Agendei Digitale 2014 - 2020, elaborata de Ministerul pentru Societatea Informationala si are in vedere dezvoltarea sectorului IT&C romanesc, cresterea eficientei si reducerea costurilor sectorului public din Romania, dar si imbunatatirea productivitatii sectorului privat prin reducerea barierelor administrative in relatia cu statul.

Participantii vor afla si despre alte proiecte care au fost finantate din fonduri europene, finalizate cu succes si contributiile majore aduse, precum si solutiile si oportunitatile pe care le ofera urmatoarea perioada de programare pentru finantarea altor proiecte de IT&C.

Subiectele discutate in cadrul conferintei se refera la: E-guvernare 2.0, TIC pentru educatie, incluziune, sanatate si cultura, E-comert si dezvoltarea inovarii prin clustere TIC, Infrastructura in banda larga rapida si ultra-rapida.

La eveniment sunt asteptati sa participe reprezentanti din administratia centrala si locala, institutii publice, companii din domeniul IT&C, asociatii de profil si mass-media.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1074 ori