Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RCS&RDS va lansa un serviciu de convorbiri gratuite pe Internet

RCS&RDS va lansa un serviciu de convorbiri gratuite pe Internet


RCS&RDS va lansa, in urmatoarele doua saptamani, Digi Oriunde, un serviciu care, prin intermediul unei aplicatii software gratuite, va permite convorbiri nelimitate prin Internet catre orice destinatie, oricarui utilizator, potrivit directorului de dezvoltare al operatorului, Valentin Popoviciu.

"Serviciul se va numi Digi Oriunde. Aplicatia software va fi disponibila pentru terminalele care ruleaza pe Android, iOS (Apple) si Microsoft Windows Mobile, astfel incat orice utilizator, indiferent de reteaua in care se afla, daca are acces la Internet pe smartphone din orice retea, poate comunica nelimitat cu orice alt ultilizator al aplicatiei noastre.

In plus fata de aplicatii similare, utilizatorilor RSC&RDS le oferim, prin contul de client de telefonie mobila, sa apeleze orice destinatie, prin folosirea aceluiasi plan tarifar si aceluiasi abonament. Daca sunt in roaming si au acces la internet prin Wi-Fi, clientii pot suna, utilizand acelasi numar de telefon, prin VoIP, si beneficiind de tarife locale", a spus Popoviciu.

El a adaugat ca, la nivel national, RCS&RDS are instalate peste 1.300 de puncte de acces la internet prin Wi-Fi, numarul acestora urmand sa creasca la 2.000 in cel mult o luna.

"Serviciul Digi Net Mobil este utilizat de peste 500.000 de clienti, de la 320.000 in iunie 2011 dintr-un total de 970.000, potrivit datelor ANCOM", a spus Popoviciu, prezent la conferinta "Ziua Comunicatiilor".

RCS&RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2123 ori