Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Min. Comunicatiilor: 244 de plati au fost efectuate prin ghiseul.ro

Min. Comunicatiilor: 244 de plati au fost efectuate prin ghiseul.ro

Un numar de 244 de plati au fost efectuate, incepand cu 30 martie si pana in prezent, prin intermediul Sistemului National Electronic de Plata a Taxelor si Impozitelor (SNEPTI) cu cardul bancar - ghiseul.ro, potrivit unui comunicat emis de Ministerulul Comunicatiilor si Societatii Informationale, precizeaza NewsIn.

"Mai mult, s-au facut plati intre orele 22.00-06.00. In ceea ce priveste site-ul www.ghiseul.ro, conform statisticilor, acesta a fost accesat de un numar de 18.743 vizitatori unici", se mai arata in comunicat.

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a lansat pe 30 martie ghiseul.ro, sistemul national electronic de plata online a taxelor si impozitelor cu cardul bancar (SNEPTI), cetatenii din Targu Mures si sectoarele 2 si 6 din Bucuresti fiind primii care vor putea accesa acest serviciu.

"Cetatenii romani avand domiciliul in Targu Mures, sectoarele 2 si 6 din Bucuresti sunt primii care vor putea accesa acest serviciu pentru plata online a taxelor, impozitelor si amenzilor. In plus, tot de astazi (miercuri, n.r.), prin intermediul Ghiseul.ro pot fi achizitionate de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica domenii de Internet din spatiul .RO", se arata intr-un comunicat MCSI, de la acea data.

Proiectul, angajat public de MCSI anul trecut, a prins contur cu sprijinul Asociatiei Pentru Plati Electronice din Romania (APERO), care a pus la dispozitia administratiilor locale Ghiseul.ro in mod gratuit.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1506 ori
Citeste mai multe despreminister comunicatii ghiseul.ro plati