Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GPeC ii aduce in Romania pe specialistii Andre Morys si John Ekman

GPeC ii aduce in Romania pe specialistii Andre Morys si John Ekman
Doi dintre cei mai buni specialisti in optimizarea conversiilor la nivel mondial,Andre MoryssiJohn Ekman, vor vorbi pentru prima oara in Romania pe27 Noiembrie 2014 la GPeC(Gala Premiilor eCommerce).

Biletele sunt puse in vanzare pe site-ul organizatorilor, iar pana pe 7 Noiembrie exista si ooferta early-bird de doar 39 euro/bilet.

Pe 27 Noiembrie, in cadrul celei de a 9-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce, are loc GPeC Summit - 1 zi de Conferinta"de e-commerce pur, cu cei mai grei speakeri straini si autohtoni", potrivit organizatorilor. Summit-ul se va incheia cu Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic in cadrul careia vor fi rasplatite performantele magazinelor online inscrise in competitia GPeC (aprox. 100), precum si a marilor jucatori implicati in comertul online."Totul intr-o atmosfera de show, cu invitati speciali pentru o seara memorabila", promit organizatorii in ceea ce priveste ceremonia de acordare a premiilor.

Andre Moryseste autorul cartii bestseller germane "Conversion Optimierung", este lector universitar de user experience si publisher lakonversionsKRAFT.de. Co-fondator si CEOWeb Arts(o companie de top in consultanta pentru optimizarea site-urilor cu peste 40 de consultanti), Andre este si fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internationale dedicate optimizarii conversiilor: European Conversion Summit - eveniment la care greii domeniului sunt speakeri: Guy Kawasaki, Bryan Eisenberg, Scott Brinker - sunt doar 3 din numele sonore care au tinut capul de afis al editiei de anul acesta.

John Ekmaneste fondatorulConversionista!- compania nr. 1 de optimizare a conversiilor in Suedia. Conform lui John, un "Conversionista" este acel cineva pasionat profund si nebuneste de imbunatatirea conversiei - asa cum este si el. Pe langa consultanta avizata acordata marilor companii suedeze pentru cresterea ratei de converise, John este si organizatorul Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din Suedia.

Pe langa cele doua nume internationale grele, GPeC Summit aduce in acelasi loc elita comertului online romanesc:Violeta Luca, VP & Executive Director eMAG, va impartasi audientei rezultatele eMAG pentru Black Friday din noiembrie 2014 si tendintele pietei de comert online pentru 2015, vazute prin prisma leader-ului de piata."Evident, surprizele placute nu se opresc aici. Promitem nume care vor ridica sala in picioare la GPeC Summit - Evenimentul Anului in E-Commerce", spune Andrei Radu.

Inscrierile la eveniment (GPeC Summit & Romanian E-Commerce Awards Gala) au inceput deja. Pana pe 7 Noiembrie 2014 pretul biletului este de 39 EUR, urmand ca pretul fara discount sa devina 59 EUR in perioada 8-21 Noiembrie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1222 ori