WikiLeaks publica trei discursuri platite sustinute de Hillary Clinton pentru Goldman Sachs

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 11:55
1051 citiri

Trei discursuri in schimbul carora Hillary Clinton a primit bani de la Banca Goldman Sachs au fost publicate sambata de site-ul WiKileaks.

Echipa de campanie a lui Clinton nu a contestat autenticitatea acestor documente, furate odata cu e-mailurile presedintelui campaniei candidatei democrate, John Podesta, de catre WikiLeaks, relateaza AFP.

Ea a acuzat Guvernul rus ca este responsabil de aceste dezvaluiri - un punct de vedere impartasit de Guvernul american -, iar WikiLeaks ca il ajuta pe pe rivalul sau, republicanul Donald Trump, in cursa pentru fotoliul de la Casa Alba.

WikiLeaks: Hilllary Clinton a amenintat ca va incercui China cu rachete

Tonul acestor discursuri arata opiniile lui Clinton despre reglementarile financiare, despre relatiile cu presedintele rus Vladimir Putin si despre efectele negative ale precedentelor dezvaluiri WikiLeaks despre politica externa a Statelor Unite.

Declaratiile democratei nu sunt radical diferite de recentele ei luari de pozitie, ...citeste mai departe despre "WikiLeaks publica trei discursuri platite sustinute de Hillary Clinton pentru Goldman Sachs" pe Ziare.com

#wikileaks hillary clinton, #Hillary Clinton discursuri Goldman Sachs , #Stiri International