Un vechi rival ii prezice sfarsitul lui Putin: Vrea sa-si pastreze puterea cu pretul razboiului!

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 09:25
1194 citiri
Un vechi rival ii prezice sfarsitul lui Putin: Vrea sa-si pastreze puterea cu pretul razboiului!
Foto: Twitter/Mihail Hodorkovski

Vladimir Putin va face un pas inapoi in 2019 si nu va mai fi presedintele Rusiei, a anticipat fostul oligarh al petrolului si unul dintre cei mai proeminenti critici ai Kremlinului, Mihail Hodorkovski.

Intr-un interviu acordat publicatiei ruse Sobesednik, opozantul Moscovei a declarat ca "era Putin" se apropie de sfarsit, vorbind, de asemenea, despre conflictul din Ucraina si posibiliatea izbucnirii unui razboi intre Rusia si Occidenti, arata Newsweek.

Justitia lui Putin: Un vehement adversar politic, anchetat pentru o crima de acum 17 ani

"Rusia traieste in epoci lungi de 15-16 ani. Era lui Putin, dupa estimarile mele, se va termina pana la finalul lui 2015. Sfarsitul erei nu inseamna, bineinteles, plecarea sa imediata", a spus Hodorkovski.

Potrivit omului de afaceri, Putin isi va duce la sfarsit mandatul actual de presedinte, cel de-al treilea, care se termina in 2018, si chiar va candida din nou la cea mai inalta functie din Rusia.

"Se presupune ca Putin va candida la ...citeste mai departe despre "Un vechi rival ii prezice sfarsitul lui Putin: Vrea sa-si pastreze puterea cu pretul razboiului!" pe Ziare.com

#sfarsit Putin, #sfarsit Putin opozant, #Mihail Hodorkovski Putin, #razboi Rusia Occident , #Stiri International