Un nou caz Nemtov in Rusia: Unul dintre criticii principali ai lui Vladimir Putin a fost otravit

Vineri, 29 Mai 2015, ora 09:14
937 citiri
Un nou caz Nemtov in Rusia: Unul dintre criticii principali ai lui Vladimir Putin a fost otravit
Foto: Twitter/The Guardian

Rusia este scena unui nou caz ce naste suspiciuni asupra modului in care Vladimir Putin conduce tara.

La trei luni de la moartea lui Boris Nemtov, un alt critic principal al lui Vladimir Putin si-a pierdut constienta, iar familia lui spune ca a fost otravit de oamenii lui Vladimir Putin, conform Business Insider.

Vladimir Kara-Murza Jr., un fost partener politic al lui Boris Nemtov, si-a pierdut constienta in Moscova pe 26 mai, a fost spitalizat de urgenta, iar de atunci starea sa nu s-a ameliorat.

Sotia lui, Evghenia, spune ca doctorii au descoperit "simptome de otravire" si mentioneaza ca "starea sa nu s-a imbunatatit, nu si-a recapatat constienta".

Totodata, sotia lui Kara-Murza Jr a mentionat ca hemodializele efectuate "nu au avut niciun efect", motiv pentru care a solicitat sa fie transportat cu un avion in afara Rusiei catre "un centru medical din Europa sau Israel, unde pot fi efectuate toate testele toxicologice si tratamentul".

Autoritatile din Rusia nu au ...citeste mai departe despre "Un nou caz Nemtov in Rusia: Unul dintre criticii principali ai lui Vladimir Putin a fost otravit" pe Ziare.com

#Vladimir Kara Murza otravit, #Vladimir Kara Murza Vladimir Putin , #Stiri International