Trump acuza CNN ca transmite "stiri false". Postul TV spune ca are "surse atent verificate"

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 22:29
833 citiri
Trump acuza CNN ca transmite "stiri false". Postul TV spune ca are "surse atent verificate"
Foto: CNN

CNN a anuntat miercuri seara ca decizia postului de televiziune de a publica un material "din surse atent verificate" despre documente neautentificate ale agentiilor de informatii americane cu privire la Donald Trump este complet diferita de decizia jurnalistilor Buzzfeed de a publica note lipsite de orice baza.

Anuntul postului de televiziune vine dupa ce presedintele-ales a atacat CNN pentru transmiterea de "stiri false" si a explicat ca Buzzfeed nu reprezinta altceva decat o "gramada de gunoi", transmite Reuters.

Donald Trump a participat la prima conferinta de presa din ultimele doua luni, in care a refuzat sa accepte o intrebare de la reporterul CNN, sustinand ca postul de televiziune promoveaza "stiri false".

De asemenea, presedintele-ales a atacat extrem de dur publicatia Buzzfeed, sustinand ca site-ul nu reprezinta altceva decat "o gramada de gunoi" si a precizat ca jurnalistii ar trebui sa-si ceara scuze pentru publicarea unui raport compromitator cu informatii ...citeste mai departe despre "Trump acuza CNN ca transmite "stiri false". Postul TV spune ca are "surse atent verificate"" pe Ziare.com

#Trump CNN scandal, #Trump scandal sexual , #Stiri International