Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pentru ce va fi folosit ajutorul financiar de 30 de milioane de dolari, oferit de SUA Republicii Moldova VIDEO

Pentru ce va fi folosit ajutorul financiar de 30 de milioane de dolari, oferit de SUA Republicii Moldova VIDEO

SUA oferă Republicii Moldova un sprijin bugetar direct de 30 de milioane de dolari, prin intermediul USAID, anunţă autorităţile de la Chişinău.

”În ultimele zile ale anului trecut ţara noastră a primit, prin Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), un sprijin bugetar direct de 30 de milioane USD din partea Statelor Unite ale Americii. Fondurile vor fi folosite pentru depăşirea crizei energetice, inclusiv, pentru a compensa facturile cetăţenilor noştri şi a ajuta agenţii economici să facă faţă preţurilor mari la resursele energetice”, a transmis Preşedinţia Republicii Moldova.

Mobilizarea acestor resurse va contribui la diminuarea impactului războiului purtat de Rusia în Ucraina, precizează autorităţile moldovene.

”Republica Moldova este recunoscătoare tuturor celor care au susţinut şi susţin ţara noastră în această perioadă dificilă”, a mai transmis Preşedinția de la Chişinău.

...citeste mai departe despre "Pentru ce va fi folosit ajutorul financiar de 30 de milioane de dolari, oferit de SUA Republicii Moldova VIDEO" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 782 ori