Statul Islamic ii raspunde papei Francisc: Razboiul nostru este religios

Miercuri, 03 August 2016, ora 09:19
732 citiri
Statul Islamic ii raspunde papei Francisc: Razboiul nostru este religios
Foto: captura Youtube/Vatican

Statul Islamic i-a raspuns papei Francisc, dupa ce acesta a spus ca lumea este in razboi, dar nu este vorba despre unul religios.

Islamistii i-au transmis insa ca razboiul lor chiar este de natura religioasa, ca aceasta e singura lor motivatie, arata Breit Bart.

In cel mai recent numar al Dabiq, revista de propaganda a Statului Islamic, jihadistii il critica pe papa Francisc pentru naivitatea cu care se agata de convingerea ca musulmanii isi doresc pace si ca teroarea islamica este motivata economic.

Statul Islamic l-a mai criticat pe suveranul pontif dupa ce acesta a mai spus ca islamul autentic si Coranul, interpretat corect, se opun oricarei forme de violente.

Prin acest lucru papa "continua sa se ascunda in spatele unui val inselator de 'bunavointa', care acopera intentiile reale ale natiunii musulmane pacificatoare".

Papa Francisc a luptat "impotriva realitatii" in eforturile sale de a ...citeste mai departe despre "Statul Islamic ii raspunde papei Francisc: Razboiul nostru este religios" pe Ziare.com

#Statul Islamic raspunde papa, #Statul Islamic Papa Francisc, #Papa Francisc teroristi , #Stiri International