Statul Islamic a gasit punctul slab al Europei: Situatia din Bruxelles se va repeta!

Duminica, 27 Martie 2016, ora 20:21
769 citiri

Europa trebuie sa se obisnuiasca cu atentatele si cu posibilitatea ca tot mai multi nevinovati in cadrul atacurilor realizate de jihadisti, au avertizat cativa experti.

Exploziile de marti din Bruxelles, care s-au soldat cu zeci de morti si sute de raniti, au avut loc la doar 4 luni de la cele din Paris.

Iar aceste evenimente nefericite ar putea reprezenta doar inceputul suferintei europenilor, considera Simon Palombi, expert in securitate internationala la firma de analiza Chatham House din Londra, citat AFP.

Atentate la Bruxelles: Marturii cutremuratoare ale supravietuitorilor - Fum si sange peste tot

"Nu ne facem niciun favor daca nu suntem sinceri cu noi insine legat de acest subiect. Ne confruntam cu ceva ce reprezinta o amenintare pe termen lung, iar situatia din Bruxelles se va repeta", a sustinut acesta.

Mai mult, politicienii europeni trebuie sa-si pregateasca alegatorii pentru incidente cel putin la fel de violente, deoarece "nu au luat in serios amenintarea ...citeste mai departe despre "Statul Islamic a gasit punctul slab al Europei: Situatia din Bruxelles se va repeta!" pe Ziare.com

#explozii Bruxelles teroare, #teroare Europa jihadisti, #Europa atacuri Statul Islamic, #Statul Islamic Europa , #Stiri International