Stanoevici: Salariul pentru cei care revin in tara nu e o problema

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 16:50
885 citiri
Stanoevici: Salariul pentru cei care revin in tara nu e o problema
Foto: Arhiva Ziare.com

Secretarul de stat in Ministerul Culturii Bogdan Stanoevici a declarat, miercuri, ca salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara, explicand ca acestia au acasa mult mai multe lucruri de facut, cu bani mai putini.

Stanoevici, fost ministru delegat al romanilor de pretutindeni, a precizat, miercuri, ca, potrivit unor anumite studii facute de Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), 85% dintre studentii romani si din R. Moldova care studiaza in strainatate isi doresc sa revina in tara.

Studenti romani in Occident: Cati vor sa revina in tara - sondaj LSRS

"Salariul nu este o problema pentru ca au convingerea normala ca aici, acasa, au mult mai multe lucruri de facut, cu mult mai putini bani, pentru ca aici poate ca e avantajul unei pozitii economice, desi sa nu uitam ca Romania a avut cea mai mare crestere economica anul trecut - n-o spunem suficient de des - dar faptul ca, cu aceeasi bani, aici pot sa se dezvolte mult mai repede este un ...citeste mai departe despre "Stanoevici: Salariul pentru cei care revin in tara nu e o problema" pe Ziare.com

#tineri strainatate, #romani strainatate, #studenti strainatate, #Stanoevici tineri strainatate , #Stiri International