Spionii ucraineni, despre cum va incepe invazia rusa

Joi, 17 Aprilie 2014, ora 12:20
1583 citiri
Spionii ucraineni, despre cum va incepe invazia rusa

Invazia rusa in Ucraina este fabricata in laboratoarele de la Moscova si va incepe cu varsare de sange in Est, a anuntat serviciul de securitate al Ucrainei, SBU.

Agentia sustine ca o unitate speciala de recunoastere si operatiuni din cadrul Detasamentului 45 de recunoastere al trupelor aeropurtate ruse si unitati din cadrul serviciului de informatii militare au sarcina de a conduce insurgenta ucraineana, scrie Kyiv Post.

Obiectivul militarilor rusi este sa "provoace varsare de sange pe strazile oraselor noastre" si sa ucida "100-200" de ucraineni pentru ca Rusia sa aiba un pretext pentru o invazie in masa in estul Ucrainei, a spus Vitali Naida, un inalt oficial al departamentului de contra-informatii al SBU. In doar o ora si jumatate, "tancuri si vehicule armate ale armatei ruse vor aparea pe teritoriul Ucrainei".

Naida spune ca multi dintre membrii unitatilor ruse active in Ucraina "au experienta de 15 ani in lupte...si au luat parte la operatiunile din Cecenia, conflictul ...citeste mai departe despre "Spionii ucraineni, despre cum va incepe invazia rusa" pe Ziare.com

#Ucraina invazie Rusia, #Ucraina operatiuni Rusia , #Stiri International