Sa fie clar! Nu exista supravietuire dupa un razboi nuclear

Luni, 24 August 2015, ora 09:44
876 citiri

Faptul ca unii cred ca se poate supravietui in urma unui atac cu bomba atomica este de-a dreptul rascolitor, sustin doi specialisi in securitate nucleara.

Acestia critica dur articolul "Cum supravietuim unui razboi nuclear" scris de un alt expert, Cham Dallas, care a propus in materialul sau infiintarea unei organizatii internationale care sa raspunda prompt (prin ajutor medical, evacuare, informare etc.) la o astfel de catastrofa, si anume Nuclear Global Health Workforce.

James E. Doyle - consultant si fost specialist in securitate nucleara la Laboratorul National Los Alamos, SUA - si Ira Helfand - presedinte al Asociatiei Internationale a Medicilor pentru Prevenirea Razboiului Nuclear, organizatie care a castigat premiul Nobel pentru Pace in 1985 - sustin, intr-un articol publicat de Newsweek, ca sugestia lui Dallas este "tragica si absurda".

Intentia de a raspunde pe cat de eficient posibil si de a supravietui unui razboi nuclear este o aspiratie naturala si nobila, este o ...citeste mai departe despre "Sa fie clar! Nu exista supravietuire dupa un razboi nuclear" pe Ziare.com

#razboi nuclear, #bombe atomice, #supravietuire razboi nuclear , #Stiri International