Rusia acuza Romania ca e platforma de agresiune a NATO - Cum raspunde Alianta

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 15:18
1264 citiri
Rusia acuza Romania ca e platforma de agresiune a NATO - Cum raspunde Alianta

Rusia acuza ca baza de aparare impotriva rachetelor antibalistice, din Romania, reprezinta o platforma de agresiune, insa NATO a transmis ca partea rusa exagereaza aprecierile despre sistemul antiracheta, in scopul obtinerii de avantaje politice.

Moscova a reiterat ca planificata implementare a componentei de comanda si control Aegis a sistemului american antiracheta din Romania transforma tara noastra intr-o platforma de agresiune impotriva Rusiei, se arata intr-un articol International Business Times.

Politician belgian, pentru Sputnik: Romania se transforma in "platforma de agresiune" contra Rusiei

Afirmatia privind transformarea Romaniei intr-o platforma de agresiune a fost facuta, saptamana trecuta, de politicianul belgian Luc Michel, liderul miscarii radicale Partidul Comunitar National European.

In plus, acesta a subliniat ca tari precum Polonia, Bulgaria si cele baltice pasesc de asemenea pe urmele strategiei NATO. In cadrul acestui program antiracheta, Agentia ...citeste mai departe despre "Rusia acuza Romania ca e platforma de agresiune a NATO - Cum raspunde Alianta" pe Ziare.com

#Rusia platforma agresiune Romania, #NATO raspuns Rusia, #NATO Rusia sistem antiracheta , #Stiri International