Refugiati deghizati in rromi: Cat costa sa ajungi in Germania imbracat in haine tiganesti

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 12:35
930 citiri
Refugiati deghizati in rromi: Cat costa sa ajungi in Germania imbracat in haine tiganesti
Foto: Arhiva Ziare.com

Organizatii ale rromilor din Transilvania atrag atentia ca unii etnici din comunitatea lor profita de situatia refugiatilor din Ungaria si le cer bani pentru a-i ajuta sa ajunga in Germania si Austria.

Traficantii ii imbraca pe imigranti in haine traditionale rrome pentru a deruta politia ungara, a declarat presedintele Asociatiei Roma Umanitate Cluj-Napoca, Aurel Pascu, pentru Mediafax.

Pascu a semnalat public aceasta problema, argumentand ca nu vrea ca Romania sa fie iarasi "catalogata in mod negativ din partea forurilor europene in ceea ce priveste integrarea rromilor".

Criza imigrantilor: Primar din Franta, filmat in timp ce le spunea refugiatilor ca nu sunt bineveniti in oras (Video)

"Mai multe organizatii ale romilor din Transilvania atrag atentia autoritatilor maghiare si romane asupra unor fapte care se petrec in cazul refugiatilor aflati pe teritoriul Ungariei. Unele persoane refugiate arabe sunt ajutate sa ajunga in Austria si Germania de catre rromi din Romania, ...citeste mai departe despre "Refugiati deghizati in rromi: Cat costa sa ajungi in Germania imbracat in haine tiganesti" pe Ziare.com

#rromi imigranti, #rromi refugiati Germania, #refugiati haine tiganesti , #Stiri International