Putin a anulat o vizita in Franta, dupa ce Hollande a acuzat Rusia de crime de razboi

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 16:39
903 citiri
Putin a anulat o vizita in Franta, dupa ce Hollande a acuzat Rusia de crime de razboi
Foto: Twitter/President of Russia

Presedintele rus Vladimir Putin si-a anulat o vizita in Franta, stabilita pentru saptamana viitoare, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului. Anularea vizitei pare sa fie motivata de comentariile recente ale lui Francois Hollande, care a dat de inteles intr-un interviu recent ca Moscova s-ar face vinovata de crime de razboi.

Dmitri Peskov nu afirma explicit care este motivul anularii vizitei. Kremlinul a comunicat sec agentiei de presa rusa Tass ca "Presedintele a decis sa anuleze vizita la Paris", informeaza CNN. Putin trebuia sa mearga la Paris in 19 octombrie, pentru a inaugura o biserica ortodoxa rusa si pentru a vizita o expozitie.

O sursa de la Palatul Elysee afirma insa ca presedintele francez dorea ca discutiile de la intalnirea cu Vladimir Putin sa se concentreze pe situatia din Siria.

CNN aminteste ca Hollande parea nehotarat, in timpul unui interviu cu TF1, daca sa-l intalneasca sau nu pe Putin, dupa ce liderul de la Kremlin s-a opus, in weekend, unei ...citeste mai departe despre "Putin a anulat o vizita in Franta, dupa ce Hollande a acuzat Rusia de crime de razboi" pe Ziare.com

#Putin anulat vizita Franta, #Vladimir Putin vizita Paris, #Hollande Rusia crime razboi, #Hollande acuzatii Putin crime razboi, #Rusia crime razboi Siria , #Stiri International