Ministrul italian de Externe: Italia a "pariat" pe viitorul economic al Romaniei

Joi, 09 Iulie 2015, ora 18:09
898 citiri
Ministrul italian de Externe: Italia a "pariat" pe viitorul economic al Romaniei
Foto: Ministerul Afacerilor Externe

Ministrul de Externe al Italiei, Paolo Gentiloni, a declarat joi ca Italia "a pariat" de multa vreme pe viitorul economic al Romaniei, aratand ca in fiecare luna peste 100 de societati italiene vin in tara noastra.

Ministrul italian a subliniat relatiile excelente existente intre Italia si Romania.

"Avem relatii politice excelente asa cum se confirma prin numeroasele vizite de stat care au avut loc in Romania si in Italia in ultimul an si sub aceste relatii excelente din punct de vedere politic exista si o intensificare a relatiilor economice si comerciale extraordinare. Italia nu a descoperit Romania de cateva luni sau de cativa ani, ci a pariat pe viitorul economic al acestei tari de foarte multa vreme.

Ceea ce este interesant este faptul ca acest pariu se reinnoieste continuu. Avem un bilant important, 12 miliarde de euro schimburi cu Romania si o alimentare continua a acestui tesut al relatiilor. In fiecare luna exista peste 100 de societati italiene care vin in Romania si ...citeste mai departe despre "Ministrul italian de Externe: Italia a "pariat" pe viitorul economic al Romaniei" pe Ziare.com

#ministrul Italian Externe Romania, #firme italiene Romania , #Stiri International