Merkel, iubita de imigrantii sirieni si huiduita acasa

Vineri, 28 August 2015, ora 11:21
897 citiri
Merkel, iubita de imigrantii sirieni si huiduita acasa
Foto: Facebook/Angela Merkel

Cancelarul german, Angela Merkel, primeste declaratii de iubire si gratitudine din partea sirienilor, dupa ce Berlinul a suspendat o controversata regula europeana, permitand mai multor azilanti sirieni sa stea in tara. Asta, in conditiile in care este huiduita acasa pentru atitudinea fata de imigranti.

Marti, Biroul Federal pentru Migratie si Refugiati (BAMF), care tine de Ministerul german de Interne, a confirmat ca asa-zisa regula Dublin, care impune ca azilantilor sa le fie procesate cererile in tara UE in care ajung prima data, altfel risca deportarea, nu se mai aplica deocamdata pentru cetatenii sirieni, scrie Newsweek.

Zecile de mii de imigranti ar putea salva cel putin o tara din Europa

Drept raspuns, sirienii au trimis mesaje de iubire pentru Merkel, pe retelele de socializare. Pe Twitter au fost postate fotografii ale cancelarului, cu comentarii precum: "Te iubim" si "Iubim Germania", ba chiar "Le vom povesti copiilor sa imigrantii sirieni au fugit din tara lor sa ...citeste mai departe despre "Merkel, iubita de imigrantii sirieni si huiduita acasa" pe Ziare.com

#Merkel azilanti sirieni, #Merkel imigranti , #Stiri International