Marturiile unui grec de succes din UK: Mi se rupe inima cand vad Grecia de azi. Petrecerea s-a terminat

Marti, 07 Iulie 2015, ora 10:49
1123 citiri
Marturiile unui grec de succes din UK: Mi se rupe inima cand vad Grecia de azi. Petrecerea s-a terminat
Foto: Facebook/Stelios Haji-Ioannou

Un anteprenor grec, care la 17 ani si-a parasit tara pentru a-si deschide propria afacere in strainatate, a vorbit despre sentimentele dureroase pe care le are cand vede dezastrul din statul elen.

Stelios Haji-Ioannou, fondatorul si presedintele Fundatiei Filantropice Stelios, stabilit in Marea Britanie, a spus ca i se rupe inima cand vede Grecia de astazi, intr-un material de opinie publicat pe The Telegraph.

O noua incercare disperata de a salva Grecia - Summit extraordinar la Bruxelles (Video)

"M-am nascut la Atena acum 48 de ani, dar am parasit tara la varsta de 17 ani ca sa studiez si sa imi deschid propria afacere in strainatate. Recent, intr-una dintre calatoriile mele inapoi in capitala greaca, am avut parte de un soc brutal. Contrastul dintre tara pe care am lasat-o in urma si Grecia de astazi imi rupe inima.

Au disparut optimismul si speranta unei tari care a aderat la UE si a continuat sa priveasca inainte, prin apartenenta la Uniune, catre o prosperitate si mai ...citeste mai departe despre "Marturiile unui grec de succes din UK: Mi se rupe inima cand vad Grecia de azi. Petrecerea s-a terminat" pe Ziare.com

#om afaceri Grecia, #criza Grecia, #nivel trai Grecia , #Stiri International