Marea Britanie va beneficia de pe urma imigrantilor romani si bulgari - studiu

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 23:49
1006 citiri
Marea Britanie va beneficia de pe urma imigrantilor romani si bulgari - studiu

Un economist suedez este de parere ca romanii si bulgarii care lucreaza in alte state ale Uniunii Europene vor contribui mai mult la economia tarilor respective decat vor consuma prin ajutoare sociale si beneficii.

Studiul publicat saptamana trecuta de Joakim Ruist, cercetator al Universitatii din Goteborg, a relevat ca Marea Britanie si Irlanda beneficiaza cel mai mult din contributiile nete ale imigrantilor, relateaza EU Observer.

Un ministru german incurajeaza migratia est-europenilor: Germania beneficiaza enorm

"Regatul Unit si Irlanda par sa fie doua tari in care sunt motive bune sa asteptam si la mai multe rezultate pozitive", a spus Ruist, miercuri.

El a tras concluziile studiind impactul romanilor si bulgarilor pe piata muncii din Suedia, unde cetatenii celor doua tari au putut sa lucreze inca de la aderarea la UE, in anul 2007. Astfel, studiul a aratat ca atat romanii cat si bulgarii au contribuit cu 30 la suta mai mult la economia suedeza decat au ...citeste mai departe despre "Marea Britanie va beneficia de pe urma imigrantilor romani si bulgari - studiu" pe Ziare.com

#Marea Britanie beneficiu imigranti, #beneficii imigranti romani, #studiu beneficii imigratie romani, #romani ajutoare sociale , #Stiri International