LIVE O masina a intrat in multime la Londra - un mort si mai multi raniti

Luni, 19 Iunie 2017, ora 07:53
1120 citiri
LIVE O masina a intrat in multime la Londra - un mort si mai multi raniti
Foto: Arhiva Ziare.com

O masina a intrat intr-un grup de oameni aflati in apropierea unei moschei din nordul Londrei, luni dimineata, la ora locala 0:20.

O persoana a murit si 8 au fost ranite, iar politia descrie acest incident ca fiind "unul major".

Incidentul s-a produs in Finsbury Park, undeva in nordul Londrei, o zona cunoscuta pentru ca aceasta este casa formatiei Arsenal Londra.

Ziare.com va transmite, in format LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor din Londra

07:49 - A reactionat si primarul Londrei, Sadiq Khan. El a condamnat, pe Facebook, atacul pe care l-a numit un "atac terorist oribil".

07:40 - Premierul Theresa May a afirmat ca politia trateaza acest incident drept "un posibil atac terorist".

07:11 - Desi martorii au declarat ca au vazut doi oameni in duba, politistii au spus ca nu au fost identificati alti suspecti pana in acest moment. Ancheta este insa in desfasurare.

07:08 - Potrivit Politiei, persoana arestata este soferul dubei, un barbat in varsta de 48 de ani.

07:03 - Serviciul de ambulanta din Londra a confirmat ca 8 persoane au fost ranite si transportate la spital.

We have taken 8 patients to hospital following the incident on #SevenSisters Road in #FinsburyPark https://t.co/oL75V7ZUWD pic.twitter.com/KQNcFumxIC- London Ambulance (@Ldn_Ambulance) June 19, 2017

06:57 - Politia a anuntat ca o persoana a murit si 8 au fost ranite.

06:40 - Intr-o prima reactie, premierul Marii Britanii, Theresa May, a transmis un scurt mesaj: "Toate gandurile mele sunt alaturi de cei care au fost raniti, de apropiatii lor si de fortele de ordine aflate la fata locului".

06:34 - Un martor ocular a povestit cum a fost nevoit sa sara din fata masinii. "A intrat in noi toti. Erau multi oameni", a spus barbatul, care se afla in grupul de persoane lovit.

06:25 - Consiliul Musulmanilor din Marea Britanie a anuntat ca autovehiculul, o duba alba, a calcat "intentionat" credinciosii care ieseau de la rugaciunile de noapte, dupa ce au intrerupt postul Ramadanului.

06:19 - La fata locului au sosit si fortele anti-tero, iar autoritatile incearca sa isi dea seama daca a fost un atac intentionat sau un simplu accident.

06:14 - O persoana a fost arestata deja de politia londoneza, dar nu se cunoate nimic despre soferul dubei pana in acest moment.

06:12 - Un martor a afirmat ca sunt cel putin zece raniti in urma acestui incident, insa nu exista niciun anunt oficial din partea autoritatilor deocamdata, conform The Guardian. ...citeste mai departe despre "LIVE O masina a intrat in multime la Londra - un mort si mai multi raniti" pe Ziare.com

#masina intra pietoni londra, #masina Londra intra pietoni , #Stiri International