Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Iohannis respinge acordul financiar pentru R. Moldova: Criza politica nu garanteaza continuarea reformelor (Video)

Iohannis respinge acordul financiar pentru R. Moldova: Criza politica nu garanteaza continuarea reformelor (Video)

Presedintele roman Klaus Iohannis solicita Parlamentului sa reexamineze legea prin care se acorda asistenta financiara Republicii Moldova, intrucat actualul context politic nu garanteaza continuarea reformelor in statul invecinat.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, luni, spre reexaminare, Legea pentru ratificarea Acordului privind asistenta financiara rambursabila intre Romania si Republica Moldova.

In cererea adresata Parlamentului, Iohannis arata ca "Legea pentru ratificarea Acordului privind asistenta financiara rambursabila intre Romania si Republica Moldova, semnat la Chisinau, la 7 octombrie 2015 vizeaza ratificarea unui acord de asistenta financiara rambursabila in suma de pana la 150 de milioane de euro din disponibilitatile rezultate din procesul de privatizare, inregistrate in soldul contului curent in valuta deschis la Banca Nationala a Romaniei".

"Asistenta financiara rambursabila este acordata Republicii ...citeste mai departe despre "Iohannis respinge acordul financiar pentru R. Moldova: Criza politica nu garanteaza continuarea reformelor (Video)" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 845 ori