Inundatii in Bulgaria: 29 de turistii romani vor fi adusi in tara. Ceilalti au vrut sa ramana

Duminica, 22 Iunie 2014, ora 13:40
2026 citiri
Inundatii in Bulgaria: 29 de turistii romani vor fi adusi in tara. Ceilalti au vrut sa ramana
Foto: Novinite

Un autocar al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) si mai multe platforme vor ajunge pe litoralul bulgaresc, afectat de inundatii, pentru a prelua 29 de turisti romani si opt masini, a declarat secretarul de stat din MAI Raed Arafat.

Un autocar al Ministerului de Interne s-a deplasat la Constanta in cursul noptii, in vederea aducerii in tara a cetatenilor romani aflati in statiunea bulgara Albena, afectata de inundatii, iar la ora 09.30 un convoi format din acest autocar si autoplatforme a plecat spre Bulgaria.

Convoiul este insotit de o echipa consulara din cadrul Departamentului Consular al Ministerului Afacerilor Externe, care are in dotare echipamente mobile consulare cu ajutorul carora pot fi eliberate documente de calatorie la fata locului, informeaza Guvernul.

Inundatiile fac ravagii in Bulgaria - cum arata litoralul luat de viituri (Galerie foto)

Echipa mobila consulara se va alatura echipei create la nivelul misiunii diplomatice in vederea asigurarii asistentei si ...citeste mai departe despre "Inundatii in Bulgaria: 29 de turistii romani vor fi adusi in tara. Ceilalti au vrut sa ramana" pe Ziare.com

#turisti romani Bulgaria inundatii, #autocar MAI turisti romani, #autocar Arafat romani Bulgaria , #Stiri International