Ingrijorare la Moscova: Ucraina a masat 15.000 de militari la granita cu Rusia

Sambata, 10 Mai 2014, ora 11:44
1281 citiri
Ingrijorare la Moscova: Ucraina a masat 15.000 de militari la granita cu Rusia
Foto: ITAR TASS

Situatia din Ucraina ramane una tensionata, iar oficialii de la Moscova sunt ingrijorati de faptul ca autoritatile de la Kiev au desfasurat o puternica forta militara de 15.000 de soldati in apropierea granitei cu Rusia.

Anatoli Antonov, adjunctul ministrului rus al Apararii, a declarat ca astfel de actiuni nu pot contribui la eforturile de reducere a tensiunilor din Ucraina, potrivit ITAR TASS.

"Un puternic grup de 15.000 de militari ucraineni a fost deplasat in zonele de frontiera. Serviciul militar a fost reluat in Ucraina.

In acelasi timp, NATO maseaza trupe in estul Europei", a spus Antonov.

Adjunctul ministrului Apararii a afirmat ca Rusia face un apel la reprezentantii oficiali ai NATO si ai Pentagonului "de a iesi din situatia actuala de lucruri si de a informa societatea internationala cu privire la starea reala de la granira ruso-ucraineana".

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a ...citeste mai departe despre "Ingrijorare la Moscova: Ucraina a masat 15.000 de militari la granita cu Rusia" pe Ziare.com

#Ucraina trupe granita Rusia, #trupe ucrainene frontiera Rusia, #forte militare ucrainene granita , #Stiri International