Hollande: Ultima mea misiune e sa impiedic victoria populismului in lume, inclusiv in Franta

Luni, 27 Martie 2017, ora 22:11
868 citiri
Hollande: Ultima mea misiune e sa impiedic victoria populismului in lume, inclusiv in Franta
Foto: Arhiva/Ziare.com

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat luni dupa-amiaza ca ultima misiune a mandatului sa este sa impiedice o victorie a "populismului, nationalismului si extremismului".

"Inca mai am lucruri de facut pentru a impiedica o victorie a populismului, nationalismului si extremismului, inclusiv in propria mea tara", a declarat liderul de la Paris.

Hollande va parasi in mijlocul lunii mai palatul Elysee, iar populista Marine Le Pen este a doua favorita pentru a-l inlocui la conducerea Frantei.

Presedintele socialist si-a inceput duminica ultimul turneu international cu o vizita in Singapore, de unde va pleca spre Malaysia si Indonezia.

Un adevarat curent populist a inceput dupa decizia britanicilor de a parasi UE, urmata de victoria inregistrata in alegerile prezidentiale din Statele Unite de republicanul Donald Trump.

Declaratia lui Marine Le Pen dupa ce s-a vazut cu Putin: UE va muri pentru ca oamenii nu o mai vor

Analistii avertizeaza: Euro poate cobori la minimul ultimilor 15 ani in cazul victoriei lui Le Pen

Alegeri in Franta: Cine a fost cel mai convingator candidat din dezbaterea prezidentiala ...citeste mai departe despre "Hollande: Ultima mea misiune e sa impiedic victoria populismului in lume, inclusiv in Franta" pe Ziare.com

#Francois Hollande misiune populism Franta, #Hollande alegeri prezidentiale Franta LePen , #Stiri International