George Soros: UE s-ar putea destrama daca nu confrunta Rusia

Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 12:55
1439 citiri
George Soros: UE s-ar putea destrama daca nu confrunta Rusia
Foto: Wikipedia

Miliardarul George Soros este de parere ca Uniunea Europeana s-ar putea destrama daca nu va lua o pozitie mai dura impotriva agresiunii ruse din Ucraina.

Soros a avertizat ca UE s-ar putea rupe daca organizatia cu 28 de state membre nu poate sa cada de acord asupra unui raspuns comun puternic impotriva continuarii agresiunii militare ruse in Ucraina, scrie Value Walk.

Soros tocmai s-a intors dintr-o vizita in Ucraina si a vorbit in fata unei audiente la Dusseldorf, Germania, la un dineu sponsorizat de publicatia financiara Handelsblatt.

"Cred ca adevarata intrebare este daca UE se va rupe din cauza Rusiei. UE este amenintata de Rusia. Aici e Rusia, care nu e o tara atractiva. UE este rupta si nu functioneaza", le-a spus Soros celor 400 de persoane adunate sa-l asculte.

"Trezeste-te, Europa. Acum exista o alternativa la Uniunea Europeana, un mod diferit de a conduce un stat prin forta. Ma refer la Rusia ...citeste mai departe despre "George Soros: UE s-ar putea destrama daca nu confrunta Rusia" pe Ziare.com

#George Soros rupere UE, #George Soros amenintare Rusia Europa , #Stiri International