Filmare cu camera ascunsa in fieful jihadistilor de la Statul Islamic

Luni, 14 Martie 2016, ora 11:43
1165 citiri

Doua femei din Siria au reusit sa filmeze, cu o camera ascunsa, viata sub teroarea jihadistilor de la Statul Islamic. Daca cele doua femei temerare ar fi fost descoperite, ar fi fost executate imediat de cruzii teroristi.

Imaginile prezinta viata din Raqqa, oras din nordul Siriei. In filmare se observa cum cele doua femei, acoperite din cap pana-n picioare, fac cumparaturi, apoi iau un taxi si se plimba prin orasul aproape pustiu, relateaza CNN, care citeaza postul suedez Expressen TV.

"Toata lumea a plecat", spun ele, pentru ca atacurile aeriene asupra Raqqa s-au intensificat. "Luptatorii ISIL au instalat puncte de control, iau documentele sirienilor si le folosesc pentru a fugi in Turcia", adauga una dintre femei.

Cum se asigura Statul Islamic ca poate vinde la nesfarsit sclavele sexuale

La cinci ani de la izbucnirea razboiului in Siria, Raqqa - capitala auto-proclamatului califat - s-a schimbat fundamental. Conflictul a dus la moartea a peste 250.000 de oameni si la ...citeste mai departe despre "Filmare cu camera ascunsa in fieful jihadistilor de la Statul Islamic" pe Ziare.com

#filmare camera acunsa ISIL, #Raqqa filmare Statul Islamic , #Stiri International