Extrema dreapta europeana, reunita in Rusia: Au slavit valorile aparate de Putin

Duminica, 22 Martie 2015, ora 19:32
1283 citiri
Extrema dreapta europeana, reunita in Rusia: Au slavit valorile aparate de Putin
Foto: Wikimedia.org

Reprezentanti ai circa zece partide de extrema dreapta din Europa, dintre care unele cunoscute ca fiind neonaziste, s-au reunit duminica in Rusia in cadrul unui forum organizat de o formatiune pro-Kremlin, pentru a apara "valorile traditionale" ale familiei si pentru a critica sanctiunile impuse Moscovei legate de criza ucraineana.

Circa 150 de membri ai unor miscari nationaliste, precum partidele neonaziste grec Zori Aurii si german NPD, si partidul bulgar Ataka cunoscut pentru retorica sa violenta impotriva minoritatilor, au discutat despre "sprijinirea valorilor traditionale" ale familiei aparate de presedintele rus Vladimir Putin, conflictul din Ucraina si politica "orgolioasa" a Statelor Unite.

Reuniti la Sankt Petersburg (nord-vest) la invitatia partidului Rodina (Patria), participantii au afirmat ca doresc sa creeze o miscare care sa serveasca drept tribuna comuna... citeste mai departe despre "Extrema dreapta europeana, reunita in Rusia: Au slavit valorile aparate de Putin" pe Ziare.com

#extrema dreapta reunire Rusia, #Putin valori extrema dreapta neonazisti , #Stiri International