De ce Putin si Kim Jong Un nu sunt atat de diferiti: Sindromul "Nu ma atinge, sunt nebun!"

Duminica, 30 August 2015, ora 19:25
1018 citiri
De ce Putin si Kim Jong Un nu sunt atat de diferiti: Sindromul "Nu ma atinge, sunt nebun!"
Foto: Kremlin

Comunitatea internationala rasufla usurata dupa ce Coreea de Nord a ajuns la un acord cu Sudul, dupa incidentul de saptamana trecuta de la frontiera dintre cele doua tari, cand Phenianul a tras un obuz, iar sud-coreenii au raspuns cu focuri de artilerie.

Conflictul s-a incheiat fara ca noi ostilitati sa erupa, ba mai mult, cele doua Corei s-au declarat dispuse sa continue dialogul si sa isi consolideze relatiile, inghetate din anul 2010.

Ca rezultat, cea mai recenta runda din jocul preferat al liderului nord-coreean Kim Jong Un - si anume sa se joace cu nervii comunitatii internationale - s-a incheiat cu o remiza, iar razboiul cu care a tot amenintat zilele trecute nu s-a mai materialziat, scrie Alexander Golts intr-un articol publicat pe Moscow Times.

Coreea de Nord a tras un obuz peste granita. Cum a raspuns SudulCoreea de Nord continua sa ameninte Sudul: Reactia noastra militara va fi extrem de puternicaCoreea de Nord a ajuns la un consens cu SudulCoreea de Sud, dispusa la ...citeste mai departe despre "De ce Putin si Kim Jong Un nu sunt atat de diferiti: Sindromul "Nu ma atinge, sunt nebun!"" pe Ziare.com

#Putin Kim Jong Un, #Putin seamana Kim Jong, #Rusia Coreea Nord , #Stiri International