Cum sa scapi de imigranti: O tara bogata din UE publica in ziare mesaje de descurajare

Marti, 08 Septembrie 2015, ora 08:30
1159 citiri
Cum sa scapi de imigranti: O tara bogata din UE publica in ziare mesaje de descurajare
Foto: Twitter/@GoVisitDenmark

Guvernul danez a plasat mesaje care sa descurajeze posibilii imigranti in publicatii din Liban, militand pentru masuri mai restrictive pentru imigranti.

"Danemarca a decis sa inaspreasca masurile referitoare la refugiati in unele zone", incepe un astfel de mesaj, atragand atentia asupra aprobarii recente de catre Parlamentul danez a unei legi care prevede reducerea cu 50% a beneficiilor pentru noii refugiati sositi pe teritoriul Danemarcei, informeaza BBC.

In plus, intr-un astfel de mesaj, Guvernul danez subliniaza ca "toti cei carora le vor fi respinse solicitarile de azil vor fi nevoiti sa plece rapid din Danemarca".

Danemarca, un teritoriu de groaza pentru imigranti

In ultimele doua zile, noi imigranti au sosit in sudul Danemarcei din Germania, dar majoritatea a declarat ca intentioneaza sa calatoreasca spre Suedia.

Zeci de persoane au ...citeste mai departe despre "Cum sa scapi de imigranti: O tara bogata din UE publica in ziare mesaje de descurajare" pe Ziare.com

#Danemarca mesaje descurajare imigranti ziare Liban, #criza imigranti Danemarca, #Danemarca refugiati , #Stiri International