Cum arată garsoniera de 9 metri pătrați din Paris, închiriată cu 600 de euro VIDEO

Joi, 05 Ianuarie 2023, ora 09:11
634 citiri
Cum arată garsoniera de 9 metri pătrați din Paris, închiriată cu 600 de euro VIDEO
Garsoniera de 11mp din Cluj-Napoca și-a găsit nașul FOTO Captură Video / La Stampa

O tânără din Statele Unite a prezentat pe TikTok garsoniera de 9 metri pătrați din Paris în care s-a mutat în Franța pentru a îngriji copii unei familii și pentru a-i învăța limba engleză, conform La Stampa.

Pe lângă experiențele ei din Paris, tânăra a prezentat pe TikTok garsoniera sa de 9 metri, într-un clip care a devenit viral. Aceasta a prezentat cum se descurcă doar cu strictul necesar.

În videoclip se poate vedea la un pas de ușa de la intrare o chiuvetă cu o oglindă deasupra ei și un mic dulap în care își ține obiectele de igienă personală. La câțiva pași în stânga se află o mică bucătărie cu gresie albă, cu două dulapuri, un minibar, două sertare, câțiva centimetri de blat și o plită electrică. În lateral, un dulap completează peretele dinspre piciorul patului și este rezemat de un alt perete.

În comentarii, aceasta a precizat că chiria este plătită de părinții familiei care a angajat-o și că aceasta ar ajunge la o valoare între 600 - 700 de euro pe lună. ...citeste mai departe despre "Cum arată garsoniera de 9 metri pătrați din Paris, închiriată cu 600 de euro VIDEO" pe Ziare.com

#garsoniera paris, #garsoniera minuscula, #chiria paris , #Stiri International