Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CE a lansat un infringement impotriva Romaniei privind drepturile de autor

CE a lansat un infringement impotriva Romaniei privind drepturile de autor
Comisia Europeana a lansat, joi, un infringement (aviz motivat) impotriva Romaniei pentru necomunicarea masurilor de transpunere in legislatia interna a Directivei privind operele orfane, Executivul european avertizand ca poate trimite cazul la CJUE, daca in doua luni nu se iau masuri in acest sens.

Potrivit unui comunicat, Comisia Europeana a solicitat, joi, Romaniei, Belgiei, Ciprului, Luxemburgului, Poloniei si Sloveniei sa puna in aplicare Directiva UE 2012/28/CE privind operele orfane. Acestea sunt opere cum ar fi cartile, ziarele sau articolele din reviste si filmele care sunt protejate prin drepturi de autor, dar ai caror autori sau alti titulari de drepturi nu sunt cunoscuti sau nu pot fi localizati sau contactati pentru a obtine permisiunea de utilizare a operelor ...citeste mai departe despre "CE a lansat un infringement impotriva Romaniei privind drepturile de autor" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 840 ori
Citeste mai multe despreRomania infringement drepturi autor