O casa cu spatiu locuibil de numai 4 metri, scoasa la vanzare in Germania

Joi, 05 Noiembrie 2020, ora 04:10
659 citiri
O casa cu spatiu locuibil de numai 4 metri, scoasa la vanzare in Germania
FOTO kensington-international.com

O casa mica, veche de un secol si cu un spatiu locuibil de doar 4 metri patrati, a fost scoasa la vanzare in orasul Bremen din nordul Germaniei cu suma de 77.777 de euro, relateaza miercuri agentia DPA.

Locuinta, situata pe un teren de sapte metri patrati din centrul vechi al orasului, are un singur nivel si dispune de terasa pe acoperis, toaleta, dus, plita si o nisa pe post de dormitor.

"Este probabil cea mai veche casuta din Germania", a declarat Tobias Lachmann de la agentia imobiliara Kensington Bremen, adaugand ca varsta exacta a constructiei este greu de determinat.

Pretul proprietatii a fost inspirat de suprafata terenului, de sapte metri patrati, dar si de varsta actualului proprietar - 77 de ani.

Lachmann a precizat ca peste optzeci de potentiali cumparatori si-au exprimat interesul pentru achizitionarea locuintei, situata in cartierul Schnoor din Bremen, unde case mici si colorate marginesc aleile inguste din zona. ...citeste mai departe despre "O casa cu spatiu locuibil de numai 4 metri, scoasa la vanzare in Germania" pe Ziare.com

#Germania, #casa, #locuinta, #veche, #vanzare , #Stiri International