Care sunt cele mai sigure tari din lume. Romania, pe acelasi loc cu Mexicul si Columbia la un capitol vital

Vineri, 16 Noiembrie 2018, ora 09:14
1671 citiri
Care sunt cele mai sigure tari din lume. Romania, pe acelasi loc cu Mexicul si Columbia la un capitol vital
Foto: Arhiva Pixabay

Finlanda, Norvegia si Islanda sunt cele mai sigure tari pentru calatorii, in timp ce tari ca Libia, Afganistan si Somalia sunt cele mai periculoase locuri din lume, potrivit Travel Risk Map 2019, un studiu interactiv realizat de organizatiile International SOS si Control Risks.

Studiul are rolul de a informa turistii in legatura cu problemele cu care s-ar putea confrunta in ceea ce priveste siguranta rutiera, securitate si riscuri in domeniul sanatatii.

Tarile cu cele mai mari riscuri in domeniul sanatatii sunt Libia, Yemen, Sudanul de Sud, Niger, Coasta de Fildes, Sierrra Leone, Irak, Siria, Afganistan si Venezuela.

Romania prezinta un risc mediu in domeniul sanatatii, tara noasta fiind la acest capitol incadrata in aceeasi categorie cu state ca Bulgaria, Letonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Serbia, Mexic, Columbia, Egipt sau Maroc.

In ceea ce priveste securitatea, cele mai nesigure tari sunt Afganistan, Siria, Yemen, Afganistan, Libia, Somalia, Mali si Sudanul de Sud, in timp ce singurele state care au obtinut punctaj maxim la acest capitol sunt Elvetia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Islanda, Luxemburg si Slovenia.

Tari precum Arabia Saudita, Iran si majoritatea statelor din Africa se confrunta cu probleme grave in privinta sigurantei rutiere. O situatie ingrijoratoare se constata si in tari ca Rusia, Brazilia, China.

Romania prezinta un risc scazut la acest capitol, similar cu cel inregistrat in Polonia, Ungaria, Grecia, Italia, Belgia, Cehia, Slovacia, Turcia ori Statele Unite. ...citeste mai departe despre "Care sunt cele mai sigure tari din lume. Romania, pe acelasi loc cu Mexicul si Columbia la un capitol vital" pe Ziare.com

#cele mai sigure tari lume, #Romania sistem medical Mexic Columbia , #Stiri International