Campanie terifianta a Statului Islamic: Poze cu mesaje jihadiste din marile orase europene

Luni, 23 Mai 2016, ora 11:22
3371 citiri
Campanie terifianta a Statului Islamic: Poze cu mesaje jihadiste din marile orase europene
Foto: Twitter/Jenan Moussa

Weekendul trecut s-a intamplat ceva neobisnuit pe retelele sociale. Foarte multi simpatizanti ai Statului Islamic au postat imagini cu mesaje de sustinere pentru reteaua jihadista.

Inspaimantator este faptul ca, dupa cum se poate observa, fotografiile au fost facute in mari orase europene. Grupul de investigatii jurnalistice Bellingcat, care a compilat mesajele jihadiste de pe retelele de socializare, spune ca activitatea anormal de crescuta a extremistilor a fost provocata de un discurs sustinut de purtatorul de cuvant al Statului Islamic Abu Mohammed al-Adnani.

In fotografii se poate vedea foarte clar ca fotografiile sunt facute in Europa, iar asta cu scopul de a "instaura frica prin faptul ca gruparea are sustinatori in marile orase europene", dupa cum a relatat Sheera Frankel de la BuzzFeed News World.

La ce nu s-au gandit poate fanii Statului Islamic este ca imaginile arata locul exact in care se afla, in unele cazuri chiar adresa de domiciliu. Ca raspuns, numerosi ...citeste mai departe despre "Campanie terifianta a Statului Islamic: Poze cu mesaje jihadiste din marile orase europene" pe Ziare.com

#fotografii ISIL orase Europa, #orase Europa teroristi mesaje , #Stiri International