Avion rusesc doborat de Turcia: Rusia ataca teritoriile rebele. Ambasada turca de la Moscova, atacata cu pietre (Video)

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 18:07
833 citiri
Avion rusesc doborat de Turcia: Rusia ataca teritoriile rebele. Ambasada turca de la Moscova, atacata cu pietre (Video)
Foto: Ziare.com

Navele de razboi si avioanele militare ale Rusiei au bombardat teritoriul rebel unde un avion rusesc a fost dobort de Turcia, marti dimineata, in timp ce ambasada turca de la Moscova a fost atacata cu pietre.

Daily Mirror scrie ca au fost trase rachete de pe vase de razboi rusesti, din Marea Mediterana, iar avioane de lupta au lansat de asemenea raiduri in provincia Latakia, din Siria.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, din Marea Britanie, sustine ca cel putin 12 atacuri aeriene au lovit zona din nordul regiunii Latakia.

De asemenea, Radio Canada scrie ca ambasada Turciei de la Moscova a fost atacata cu pietre, miercuri dupa-amiaza, fiind sparte geamurile. Cateva sute de manifestanti, aproape toti barbati cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, s-au strans in fata ambasadei, scandand sloganuri ostile fata de presedintele turc Recep Erdogan, sub supravegherea politiei, care nu a intervenit.

Un comandant turc a declarat ca rachetele lansate de navele de razboi ...citeste mai departe despre "Avion rusesc doborat de Turcia: Rusia ataca teritoriile rebele. Ambasada turca de la Moscova, atacata cu pietre (Video)" pe Ziare.com

#Rusia bombardament Turcia, #ambasada turca Moscova atacata pietre, #ambasada Turcia atacata Moscova, #avion militar rusesc doborat Turcia , #Stiri International