Teroristul care a deturnat avionul EgyptAir a fost arestat, dar nu inainte de un selfie cu un pasager

Marti, 29 Martie 2016, ora 15:16
1383 citiri
Teroristul care a deturnat avionul EgyptAir a fost arestat, dar nu inainte de un selfie cu un pasager
Foto: Facebook/EGYPTAIR

Un avion apartinand EgyptAir, cu zeci de oameni la bord, a fost deturnat, marti, imediat dupa decolarea din Alexandria.

Aeronava a fost dusa in Cipru, pe aeroportul din Larnaca, desi destinatia era Cairo. Dupa ore bune de negocieri, barbatul, care se pare ca avea o vesta cu explozibili, pasagerii au fost eliberati si teroristul arestat. Astfel, nimeni nu a fost ranit.

Situatia a luat mai multe intorsaturi pe parcursul zilei. Initial, presa a relatat ca cel care a deturnat avionul este Ibrahim Samaha, profesor la Universitatea de Medicina Veterinara din Alexandria, si ca gestul sau este unul personal. Mai mult, ministrul egiptean de Externe a spus ca acesta este "un idiot". "Nu este terorist, este un idiot", a declarat ministrul.

Ulterior, Ibrahim Samaha a negat ca este implicat in incident, afirmand ca a fost doar pasager al avionului. "Nu eu am deturnat avionul", a declarat Samaha, care intr-adevar este profesor la Universitatea de Medicina Veterinara din Alexandria.

Apoi... citeste mai departe despre "LIVE Teroristul care a deturnat avionul EgyptAir a fost arestat, dar nu inainte de un selfie cu un pasager" pe Ziare.com

#avion deturnat Egipt, #avion deturnat, #pasageri avion deturnat , #Stiri International